Facebook'ta Arkadaşınız Olmayanların Albümlerini Görmek

Ve cyb3rking.com olarak sizlere bir ilki daha sunuyoruz. Facebook'ta kişi listenizde ekli olmayan birisine ait albümleri görmenize yarayan basit bir javascript kodu sunacağım.

Fotoğrafları görebilmeniz için kişinin profiline girdiğinizde "Fotoğraflar" sekmesi çıkmayanlar için işe yaramaktadır. Ayrıca kişi "Gizlilik" kısmından sadece kendisi görebileceği şekilde ayarlamamış olması gerekmektedir.

Yapmanız gereken fotoğraflarını görmek istediğiniz kişinin facebook profiline girip, sonrasında aşağıdaki kodu kopyalayarak tarayıcınızın adres bölümüne yapıştırıp "Enter" tuşuna basmanızdan ibarettir. Adres barda sadece kod kalacak şekilde yapıştırıp enterlayın.

javascript:(function(){CSS.removeClass(document.body,%20'profile_two_columns'); tab_controller.changePage("photos");})()

Sizlere tavsiyem, kodun sorunsuz çalışması için deneme işleminizi "Mozilla Firefox" tarayıcısını kullanarak yapmanızdır. Ben firefox ile herkesin fotolarını rahatlıkla yukarıda anlattığım şekilde görebilmekteyim.

Ve son olarak YUKARIDAKİ KODU BU SAYFADAN KOPYALAYAMAZSINIZ! İçerik hırsızları çok olduğu için kopyalamaya karşı güvenlik önlemi kurmuştum sitede. KODU KOPYALAABİLMENİZ İÇİN sayfayı biraz aşağı kaydırın ve "Yorum Gönder" bağlantısını bulup tıklayın. Pop-up pencerede yorumlar sayfası açılacaktır. Bu kodu ilk yorum olarak da göndereceğim ve o popup sayfadan kopyalabileceksiniz.

1 yorum: