İstanbul'da En İyi Kuaför Salonu ADEM TERZİ BARBER'S CLUB


Bu yıl 40 ülkeden gelen katılımcılar eşliğinde  düzenlenen 8. Beauty Eurasia Uluslararası Kozmetik Güzellik ve Kuaför Fuarı, Tüyap fuar merkezinde gerçekleşti. Çok sayıda modacının, kuaförlerin bir arada toplandığı bu organizasyonda yabancı tasarımcılar ülkemizde ürünlerini,  saç tasarımlarını sergilediler. 


Bu fuarda ülkemizi temsil eden camianın tanınmış kuförlerinden  ADEM TERZİ BARBER'S CLUB ve ekibi farklı bir showla bu yılın yeni tasarımlarını konuklara sundu.  ADEM TERZİ BARBER'S CLUB yaptığı çalışmalarla göz doldurdu. ADEM TERZİ' ile bu organizasyon ve tasarımlar hakkında röpörtaj yaptık.

Adem bey bu yılın trend saçları nelerdir ? Hangi yüze hangi saç modeli olmalı ?
cevap :  Yapmış olduğu iş baz alınarak,
giydiği kıyafeti ve yaşam tarzını düşünerek yola çıkıyoruz
kişinin yüz yapısı kemiklimi dolgun mu , 
burun yapısının küçük, büyük oluşu
boyun yapıs;ı uzun mu kısa mı kalın mı ince mi,  vs. gibi özlliklerine bakılarak kişiye özel bir saç modeli ortaya çıkarmış oluyoruz.
Kişi kendini buluyor ve kendini özel hissediyor.
aynı zaman da yeni moda nedir diye sormanıza gerek yok çünkü size yakışan neyse moda odur..

soru  : Hangi saç modeli kişinin karakterini ortaya çıkarır ?
cevap :  Yüz hatlarına uygun kesim kişinin karakterini ortaya çıkarır. Saç kesimiyle insanları istediğiniz karaktere sokabilirsiniz.

soru :  En çok hangi sanatçının saç modeline talep var ?
cevap : KIVANÇ TATLITUĞ. salonumuza saç modelinden sıkılan yeni bir müşteri geldiğinde, özellikle ortadoğu'dan gelen misafirlerimiz ''saç modelim KIVANÇ TATLITUĞ  gibi olsun istiyorum'' diyorlar.

KIVANÇ TATLITUĞ'un çeşitli saç modelleri olduğu için istenilen modelleri internetten gösteriyorlar.

BEYAZIT ÖZTÜRK Saçları çok talep görüyor özellikle BEYAZ SHOW ' daki saç modeli isteniyor, ancak biz bu istenilen modelleri  kişiye uygunsa yapıyoruz,  daha önceki soruda belirttiğim gibi bizim için esas olan kişinin kendi yüz yapısına yakışandır.

ADEM TERZİ bu başarıya nasıl ulaştı ?
cevap - Her şeyden önce insanın yaptığı işi sevmesi, benimsemesi gerekiyor ayrıca gelen misafirlerimize göstermiş olduğumuz ayrıcalıklar bizi saygın bir noktaya getiriyor tabi en önemlisi çalıştığım ekip arkadaşlarımla aramızda kurduğumuz sinerji, başarıya başarı katıyor.
Adem bey bu söyledikleriniz için teşekkür ederim. çalışmalarınızda da başarılar dileriz.
cevap - Ben teşekkür ederim. son olarak söylemek istediğim şu; nasıl kadınlarımız kendilerine özen gösteriyor makyaj yapıyorlarsa, erkeklerimizin de kendilerine özen göstermesi gerekiyor fakat erkeklerimiz makyaj yapamayacağı için  geriye erkek için tek kalan şey saçıdır dolayısıyla

ERKEĞİN SAÇI MAKYAJIDIR

ADRES: ADEM TERZİ BARBER'S CLUB
ETİLER NİSPETİYE CADDESİ AHULAR SOKAK NO.22
RZV: 0212 263 75 13


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder