Kartepe Kayak Fırsatı Herşey Dahil 99 TL


SSCTur, İstanbul’a en yakın kayak merkezi Kartepe’ye eşi benzeri bulunmaz bir kampanya düzenledi. Her gün kesin kalkışlı olarak Kartepe Kayak Merkezi’ne tur düzenliyor.

Kartepe Kayak Turu ile SSCTur, misafirleri için Maşukiye’deki kayak odasından kayak ekipmanlarını indirimli olarak kiralıyor. Sabah saatlerinde otobüste yolculuk halindeyken yolculuk manzarası eşliğinde kahvaltı veriyor. Öğlen ise Kartepe’nin yeşil ve beyazın kucaklaştığı Samanlı Dağları eteklerindeki Kadıkonağı Cafe’de, ızgarada dumanı üstünde sucuk-ekmek ve ayran ile keyfinize keyif katıyor. Kartepe’nin müthiş manzarasını seyretmek isteyenler için telesiyej ile Kartepe’yi ayaklarınızın altında seriyor.

Dönüş yolunda sıcacık otobüste, geniş panoramik camlarından görünen kar manzaranıza film ve kahve keyfi eşlik ediyor. SSCTur’un konforlu araçları ile gerçekleşen ulaşım, tüm yorgunluğunuzu alacak.
Haftaiçinde Kartepe’ye varmak isteyenlere çok özel fiyatı 99 TL. Kayak turu paketi içersinde sınırsız telesiyej, ulaşım, kahvaltı paketi ve sucuk-ekmek-ayran üçlüsünü kapsıyor.

Haftasonunda Kartepe’ye gitmek isteyenler için SSCTur’un özel fiyatı, ulaşım, kahvaltı, sucuk-ekmek-ayran üçlüsü ve telesiyej keyfini 139 TL’ye sunuyor.

Kartepe’nin keyfini isteyen misafirler yürüyüş yaparak, telesiyejle 1200 rakım yüksekliğe tırmanarak ya da atv kiralayarak çıkarabilir. Şehir gürültüsünden kurtulup, oksijenin başınızı döndürdüğü, Kadıkonağı’ndaki şömine başında ısınabileceğiniz ya da kar manzarası eşliğinde dumanı üzerinde sucuk-ekmek keyfi yapabilir ve gün boyu Kartepe’de kayarak eşsiz bir gün geçirebilirsiniz.

Konaklama isteyen misafirler GreenPark Kartepe Resort Otel’de SSCTur misafirlerine uygulanan indirimli konaklama fiyatları ile Kartepe’de daha uzun keyif yapabilirler.
İstanbul’a yaklaşık 2 saat uzaklıktaki kayak merkezinin tadını doyasıya çıkarın.

* Hafta içi ulaşım + araçta kahvaltı paketi + öğlen sucuk ekmek ve ayran + SINIRSIZ SKİPASS 99 TL 
* Hafta sonu ulaşım + araçta kahvaltı paketi + öğlen sucuk ekmek ve ayran + SINIRSIZ SKİPASS 139 TL   


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder