Ziraat Bankası Sınav sonuçları açıklandı 21.12.2012

Ziraat Bankası sınav sonuçları 21 Aralık Cuma günü açıklanacağı belirtiliyor. Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü'nden henüz resmi bir açıklama yok. Bu arada Ziraat Bankası'nın 2500 banko asistanı için yapacağı sınavla ilgili adaylar, sonuçların açıklanmamasına tepki gösterirken mülakata 7500 adayın çağrılması bekleniyor. 

Ziraat Bankası Banko Asistanlığı sınavına giren adaylar tepkili! Bankaya alınacak 2500 banko asistanı için 24 Kasım'da gerçekleştirilen sınav sonuçlarının açıklanmasını isteyen adaylar, internette dolaşan iddialar konusunda da tedirgin. 

Sınav sonuçlarına müdahale tartışmaları yaşansa da Anadolu Üniversitesi bugüne kadar yaptığı hiçbir sınavda şaibe yaşanmadı. Türkiye'nin en iyi sınav sisteminden birine sahip olan Anadolu Üniversitesi ise 17 Aralık'ta yapılan sınav sonuçlarını açıklarken, bazı sorularında iptal edildiğini duyurdu. 

İŞTE YENİ PERSONELLERİN ÇALIŞAÇAĞI BÖLÜMLER 
Ziraat Bankası'na alınacak 2500 banko asistanı, müşterilerin bankoda gerçekleştirilen tahsilat ve ödeme işlemlerini yürütecek. Banka ürünlerinin tanıtım faaliyetlerini de yürütecek olan adaylar, 4 yıllık çalışma döneminin ardından sınavla servis görevlisi olabilecekler. 

Alınacak banko asistanları, il merkez ve/veya ilçe şubelerinde yerel personel olarak istihdam 
edilecek ve ilan edilen illerde ve bağlı ilçelerinde ikamet eden adaylar tercih nedeni olacak. Sınava giren adaylar, en yüksek puandan aşağıya doğru sıralanarak, il sıralamasına göre kontenjanın üç katı olarak mülakata çağırılacak. Kazanan adaylar, internet üzerinden ilan edilecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder